Despre noi

 Cu o poveste, așa încep toate, iar despre povestea broderiei o sa aflați, una-alta, de la noi.

Demult, tare demult, țesăturile era făcut cu grijă, purtate cu mândrie și puse la loc de cinste. Iar cei mai avuți își însemnau țesăturile cu blazonul familiei. Cum altfel să te identifici mai bine în cetate decât printr-un simbol, prin ceva ce te reprezintă și de care aparții?

Așa a început povestea broderiei. Prima dată manual, apoi încet, s-au construit sisteme și modele variante și cât mai complicate. Acestea nu mai sunt blazoane, sunt logo-uri, sunt cuvinte, sunt lucruri care plac oamenilor și  simt că îi reprezintă.

Nu știm exact când a început istoria broderiei, cert e că este deseori văzută ca o artă. Scopul primoridal al acesteia era decorativ, deși sunt pline de semnificații și simboluri care definesc popoare și culturi străvechi.

 

Riturile și obiceiurile străbunilor le păstrăm și astăzi, redând, modern și stilizat, o parte din tezaurul broderiei de altădată.

 

Culorile diverse, simbolurile geometrice sau semnificațiile animalice, firele de aur de ieri sau paietele de azi, fac din cei care o țes adevărați meșteri.

 

Azi, broderia e o artă prin care ne facem înțeleși. Ne transmitem mesajul, starea sau ideile, ceva ce ne definește. Acestea pot să fie redate de o rochie excentrică, de un vers care nu îți iese din minte brodat pe un tricou sau de logo-ul organizației tale pe o șapcă.

 

Probabil în anul 100 înainte de Hristos, femeile dacilor coseau simbolul familiei lor sau poate ceva prin care să le fie dor de casă sau un talismat care să îî protejeze în luptă. Sau poate doar voiau să le facă în ciudă romanilor cu creativitatea pe care o aveau.

 

Dar în anul 2018, noi te chemăm LARĂZBOI să vedem care sunt ”armele tale” prin care îți țeși povestea.

Ne concentrăm pe calitatea produselor

Cu o piață tot mai dornică să taie colțurile și să o ia pe scurtătură, noi nu face rabat de la calitate. Folosim doar mașini de brodat noi, de la HappyJapan și ață Madeira, rezistentă la decoloranți și soluții de îndepărtare a petelor.

Experiența face diferența

Cu o experiență anterioară de 10 ani în publicitate, suntem foarte atenți la fiecare comandă executată.

Prețuim fiecare client

Cei care au apelat la serviciile noastre au ramas clienți fideli datorită relației speciale pe care o construim.

Preţuri

 Cere oferta pentru proiectele tale

Serigrafie

Stabilim preţurile în funcţie de complexitatea designului, numărul de culori folosite şi tiraj.

Cere oferta

Uniforme

Puteţi comanda uniforme, tricouri sau şepci direct de la noi, pentru o viteză mai mare în realizarea comenzii.

Cere oferta